BizNews Blog

Блогът на изданието BizNews

Ф.И.Р.М.А.

Posted by Елена Михайлова в 28.02.2011

„Research Center“, част от Бизнес клуб на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, заедно с „ОВЕРГАЗ Инк.“ АД организират за втора поредна година студентското case study състезание Ф.И.Р.М.А. 2.
Ф.И.Р.М.А.2 е състезание, в което различни отбори решават казуси в направленията „Финанси и планиране“, „Маркетинг и продажби“, „Технически отдел“ и „Информационни технологии“. На база най-добрите решения се избират по 3 отбора от всяко направление. Отборите биват разпределени в 3 независими “фирми”. Всяка от тях се състои от 4 отдела (съответно 4 отбора). На тези фирми се дава втори финален казус. Цялостното решение на този казус е резултат от съвместната работа на отборите във всяка фирма. На финала всяка фирма презентира своето решение, а журито има за цел да открои най-добрия отбор измежду трите фирми. Отборът-победител печели платен стаж в „ОВЕРГАЗ Инк.“ АД.
В състезанието могат да участват всички студенти бакалаври, които учат специалност, свързана по някакъв начин с икономическите и технически науки или информационните технологии, или с изявени интереси в тези области. Отборите, които те сформират, могат да са от 2-ма или 3-ма души.
Сроковете за регистрация са от 01.03.2011 до 20.03.2011 на адрес: http://young.overgas.bg/.
За повече информация относно състезанието: http://www.bisclub.org/.
Линк към събитието във Фейсбук : http://www.facebook.com/event.php?eid=150014408391782
Ако имате въпроси, пишете ни на: applications.rc@gmail.com.

Вашият коментар